Festmenu og Firmafrokost

Festmenu og firmafrokost – København, Glostrup

Festmenu fra Kejserindens Gryder

En festmenu fra Kejserindens Gryder er en menu, der vil imponere og tilfredsstille alle dine gæster. Vi klarer alt det praktiske og sørger for, at maden er klar og parat, når den skal serveres. Det eneste du skal tænke på, er at nyde den smagfulde menu sammen med dine gæster.

At få serveret maden og tilberedt den af vores dygtige og erfarne kokke, betyder at du kan holde en fest uden stress og jag i køkkenet, alt bliver ordnet for dig, og det bliver gjort perfekt. Vores kokke er professionelle og erfarne kokke, der med smag for detaljen, altid kreerer menuer der imponerer og smager fantastisk.

Du kan få al den indflydelse på menuen, som du ønsker, vi kreerer altid en festmenu ud fra de ønsker og ideer, som kunden har.

Firmafrokost og frokostlevering – København, Glostrup

Firmafrokoster er et af vores specialer. Hver dag leverer vi frokoster til firmaer rundt omkring på Sjælland. Med udgangspunkt i gode friske råvarer og alsidighed, kreerer vores kokke altid en ny og forfriskende frokostmenu, der mætter og opkvikker alle medarbejdere.

Vi er altid åbne for ideer og ønsker fra vores kunder, og sammensætter således altid en firmafrokost, så den passer til det enkelte firma.