Frokostordning og Frokostlevering

Frokostordning samt frokostlevering – København, Glostrup

Frokostordning fra Kejserindens Gryder

Bestiller du en frokostordning fra Kejserindens Gryder, er du forsikret sund og velsmagende mad til dig og dine medarbejdere hver dag!
Hos Kejserindens Gryder laver vi mad til alle sanserne, hvilket betyder, at en frokost fra os er en frokost, der ikke bare smager og dufter helt fantastisk, men som også ser flot og indbydende ud.

Vi tilbyder et stort udvalg og varietet i alle vores frokostordninger, og vi garanterer lækker, sund og frisk mad hver dag. Du og dine medarbejdere kan endvidere få al den indflydelse på menuen som i ønsker, vi kreerer mad, der passer til jeres ønsker og behov!

Frokostlevering fra Kejserindens Gryder

Foruden en fast ordning med frokost til din arbejdsplads, tilbyder vi også levering af dette. Om det er en fast eller periodisk ordning i er interesseret i, tilbyder vi at bringe maden ud, sikkert og hurtigt. Således skal i ikke tænke på andet end at nyde den friske lækre og velsmagende frokost.

Vi tilbyder vores frokostlevering og frokostordning på det meste af Sjælland, her i blandt i København og Glostrup.

Såfremt du skulle have spørgsmål, eller ønsker et godt og uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.